Min blogg alltså…

Jag är sämst på att blogga. Ni ser ju själva. Troligen för att jag har inte så mycket att berätta, och att läsa en massa dravel vill ju ingen.

Det finns så många plattformar idag och det känns som att man bör välja en eller kanske två och bara använda dem. De som är Facebook motståndare använder oftast Instagram (som ägs av Facebook, eller..?) En del använder Snapchat, men den tyckte jag inte om så jag tog bort appen. Inte min grej. Jag använder egentligen mest Facebook för mina uppdateringar. Enkelt och når många på en gång, i alla fall de som följer mitt flöde:)

Men vad är det jag vill berätta då? Varför vill jag blogga? Vem gör jag det för?  Det är kanske där man ska börja. Jag har funderat över min hemsida, ifall jag behöver den eller inte. Klarar jag mig med något enklare? Jag vet inte.

Det är ju enkelt med egen domän, då behöver du inte fundera över vem som skrivit det som står…

Ja, att komma på ämnen är ju inte det lättaste, så vi får väl se hur det artar sig för mig, om jag beslutar mig för att lägga ner eller börja med något helt annat på något annat ställe, det är ju trots allt intressant att skriva ner det man tänker på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *