Rensning!

Jag har ju berättat tidigare om min rensning, att bli av med allt jag inte behöver. I natt har jag rensat och städat mina kontakter på G-mail. Jag synkar nämligen dem mot mobilen så jag har alla kontakter samlade även utan mobil.

Det slog mig när jag rensade hur många man känner. En del har man känt länge, jobbat med eller gamla klasskompisar. En del har man ingen kontakt med längre, men jag har de på Facebook. Scrollar i deras feed ibland. Mer än så blir det inte. Om jag märker att jag inte gratulerar dem på födelsedagen, då kan det vara läge för en rensning. Jag kan glömma någons födelsedag, ojojoj, jag är bara människa, men jag menar om jag inte gratulerat någon ”för att jag inte känner för det”, då är man för långt ifrån varann.

Sen har vi the old standards, de som aldrig tas bort. De som varit med från början. I googles födelse. De är kvar, och lär ju bli kvar om de inte gör bort sig totalt och mer därtill.

Förr hade jag svårare att ”ta bort” folk. Det kändes jobbigt. Men de finns ju kvar ändå. Eniro, Hitta och Facebook. Så de försvinner inte. Så om du är rädd att du inte är kvar i min adressbok. Var inte det, du och jag känner varann lika mycket ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *